Phil. 4 You lanceert nieuwe website

Op vrijdag 3 juni 2017 heeft Phil. 4 You haar vernieuwde website gelanceerd. Na een hoop ontwikkelingen achter de schermen, zijn de vernieuwingen binnen Phil. 4 You nu ook van buitenaf zichtbaar!

Wat is er nieuw?

Nieuwe look
De website heeft een nieuwe, frisse look gekregen. Met deze nieuwe huisstijl zorgt Phil. 4 You voor een rustige, gebruiksvriendelijke en moderne sfeer. Verder werkt de website gewoon zoals de klant dat van ons gewend is.

Samenwerking met LBC Express
Daarnaast is Phil. 4 You een samenwerking gestart met LBC Express. LBC Express is in de Filipijnen de marktleider in betalingen, overboekingen, koeriers diensten, post, pakketten en vracht transport. Het bedrijf is met een netwerk van 4.400 locaties in meer dan 30 landen actief, verspreid over Azië, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Europa. Daarnaast zet LBC Express zich in voor de verbetering van leefomstandigheden voor de Filipijnse gemeenschap. Door bedrijven over de hele wereld met elkaar te verbinden creëren zij vele mogelijkheden.

Wat betekent dit voor onze klanten? Door deze samenwerking zijn we in staat om nog betere en nog snellere service te verlenen. Deze samenwerking heeft tevens nieuwe, voordelige tarieven met zich meegebracht. Om nog verder aan de wensen van de klant te voldoen, maken we nu gebruik van drie verschillende formaten dozen.

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in Phil. 4 You? Neem gerust contact met ons op!