Over Ons

 

Friends Unpacking Boxes

Phil 4 You Balikbayan Services

Balikbayan partner sinds 2001

Phil 4 You is de slimme en veilige keuze voor uw balikbayan dozen. Sinds 2001 zijn wij de vertrouwde balikbayan partner die giften en goederen terug naar huis in de Filippijnen versturen.

We hebben sterke connecties in de Filippijnen en werken strategisch samen in de internationale transport over land, zee en in de lucht. Dit geeft u een compleet scala aan verzendmethoden om uit te kiezen.

Onze verzendmethoden

Air Cargo Service

Onze luchtvracht service is de snelste balikbayan service die er beschikbaar is. Uw doos arriveert binnen 2 weken na onze maandelijkse collecte. Ideaal voor belangrijke en lichte pakketten die snel geleverd moeten worden.

Lees meer

Vivo Bonito Service

Wacht niet op onze collectes. Bepaal uw eigen agenda met onze Vivo Bonito service. U hoeft niet te wachten op onze maandelijkse collecte. Lever uw dozen gewoon af bij uw lokale Post NL of laat DHL ze ophalen wanneer u dat wilt. Dit is helemaal gratis.

Het is mogelijk om deze service te combineren met een toko bestelling op onze webshop toko4all.nl. Deze service past het beste bij u als u uw kosten wilt verlagen en wellicht gelijk uw online boodschappen wilt doen.

Lees meer

Door-To-Door Service

De balikbayan deur-tot-deur service is ons meest herkenbare service. Geniet van het gemak. We halen uw dozen thuis op en verschepen ze goedkoop naar uw geliefden in de Filippijnen. Deze service is perfect voor grotere en zwaardere vracht.

Lees meer