Over Ons

Friends Unpacking Boxes

Balik Bayan Service: welkom bij Phil. 4 You

Phil. 4 You is gespecialiseerd in het versturen van Balikbayan dozen naar de Filippijnen. Wij bezorgen met de best mogelijke service en tegen een scherp tarief de “Balikbayan” dozen op de plaats van bestemming. Dit alles is een hele organisatie op zich, maar we kunnen bouwen op zeer goede transportlijnen, en zeer ruime ervaring. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken met onze service, menige Filipino’s of Nederlander is u voor gegaan.

Al 15 jaar ervaring

Sinds 2001 zijn wij actief in deze business, en de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Wat Phil. 4 You nu zo bijzonder maakt is het persoonlijke contact en de kwaliteit en service die wij bieden. Met trots kunnen wij dan ook melden dat wij dit jaar ons 15 jarig jubileum vieren. Wat vooral voor u belangrijk is, is dat wij het fijn vinden om u als klant te hebben.

Onze website

Wij vinden het belangrijk dat u gemakkelijk gebruik kunt maken van onze diensten. Wilt u weten hoe het bestellen van Balikbayan dozen en het reserveren voor zendingen werkt? Ga dan naar Hoe te bestellen. Heeft u vragen over hoe het proces werkt? Kijk dan even bij de FAQ: Veelgestelde vragen. Is daarmee uw vraag nog niet beantwoord? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Links onderin uw scherm kunt u met ons chatten. Via Contact kunt u onze andere contactgegevens vinden.

Constante verbetering

Wij doen ons uiterste best om onze service met de hoogste kwaliteit aan te bieden. Heeft u opmerkingen, tips of andere informatie? Wij horen heel graag uw feedback. Op onze contactpagina vindt u een contactformulier waarmee u ons kunt bereiken.